Blackwork tattoos

Blackwork tattoos bij Studio Sailor

Bij Studio Sailor begrijpen we de waarde van tijdloze kunst. Het oude gezegde “Bold Will Hold” is niet voor niets al jarenlang veelgebruikt in de tattoo-wereld. Het staat voor de kracht van scherpe lijnen, diepe zwarte schaduwen en solide kleuren die de tand des tijds doorstaan. Zwarte pigmenten zijn de meest duurzame in de huid; zonder zwart is een tattoo meer geneigd te vervagen en zijn vorm over tijd te verliezen. Daarom omarmen we bij Studio Sailor de blackwork tattoo stijl, waarbij we de nadruk leggen op krachtige zwarte inkt die niet alleen nu indruk maakt, maar ook jarenlang zijn schoonheid behoudt.

Voorbeelden blackwork tattoos

Wat zijn blackwork tattoos?

Blackwork tattoos zijn expressieve tattoos die volledig draaien om het gebruik van zwarte inkt. Veel zwarte inkt. Deze stijl varieert van gedetailleerde geometrische patronen tot grote vlakken van solide zwart. Blackwork is zowel minimalistisch als complex en biedt een unieke manier om verhalen te vertellen en persoonlijke expressie vorm te geven.

Met blackwork kun je alle kanten op. Onze artiesten helpen je graag bij het kiezen van een ontwerp dat bij jou past. Lees hier meer over onze artiesten en bekijk hun portfolio.

Prijs voor een blackwork tattoo

De prijs van een blackwork tattoo hangt af van verschillende factoren zoals grootte, complexiteit en de tijd die nodig is voor het ontwerp. Ons starttarief is €100. Tijdens een persoonlijk consult bespreken we jouw wensen en ideeën, waarna we een nauwkeurige prijsopgave kunnen geven.

Over Studio Sailor

Welkom bij Studio Sailor, een kleine privé tattoo studio in Amsterdam.

 

Op loopafstand van het Centraal Station, in een van de gezelligste buurten: de Jordaan.

 

Een relaxte huiselijke sfeer waar iedereen welkom is.

Nazorg blackwork tattoo

De nazorg van een blackwork tattoo is essentieel voor het behoud van de diepe zwarte tinten en de helderheid van het ontwerp. Bij Studio Sailor maken we gebruik van second skin. Second skin is een dunne, doorzichtige laag die over je nieuwe tattoo wordt aangebracht. Dit versnelt het genezingsproces aanzienlijk en zorgt ervoor dat je de eerste dagen niets hoeft te doen en de tattoo is goed beschermd. Natuurlijk staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens het genezingsproces.

Afspraak Maken voor een blackwork tattoo in Amsterdam

Wil je een blackwork tattoo laten zetten bij Studio Sailor? Boek dan je afspraak bij Studio Sailor. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of stuur ons een DM op Instagram.

BOOKINGSFORMULIER

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Budget
Voorkeursdag*
(meerdere antwoorden mogelijk)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.