Fine line tattoo Amsterdam

Fine line tattoo Amsterdam

Fineline tatoeages worden gezet met een dunne naald. Bij Studio Sailor zetten we fine line tattoos waarbij we wel rekening houden met de duurzaamheid van je tatoeage. We vinden het belangrijk dat je tattoo ook nog mooi is over 5, 10 jaar of langer. Dit betekent soms dat er een max zit aan hoe klein je tattoo kan en adviseren we soms om iets groter te gaan. Dit gaat altijd in overleg en is ook afhankelijk van de plek die je kiest en de bouw van je lichaam.

Voorbeelden fine line tatoos

Wat kost een fine line tattoo bij Studio Sailor?

De kosten van een fine line tattoo bij Studio Sailor zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van het ontwerp. Ons starttarief is €100. We bieden echter een persoonlijke prijsopgave voor elk ontwerp, zodat je een duidelijk beeld hebt van de kosten voordat we beginnen met tatoeëren.

Over Studio Sailor

Welkom bij Studio Sailor, een prettige tattoo studio in Amsterdam.

 

Op loopafstand van het Centraal Station, in een van de gezelligste buurten: de Jordaan.

 

Een relaxte huiselijke sfeer waar iedereen welkom is.

Nazorg fine line tattoo

De nazorg van je fine line tattoo is essentieel om een optimale genezing en behoud van de kleuren te garanderen. Bij Studio Sailor maken we gebruik van second skin. Second skin is een dunne, doorzichtige laag die over je nieuwe tattoo wordt aangebracht. Dit versnelt het genezingsproces aanzienlijk en zorgt ervoor dat je de eerste dagen niets hoeft te doen en de tattoo is goed beschermd. Uiteraard staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden achteraf.

Afspraak Maken voor een fine line tattoo in Amsterdam

Wil je een unieke fine line tattoo laten zetten bij Studio Sailor? Maak gemakkelijk een afspraak via het contactformulier hieronder of stuur ons een DM via Instagram.

BOOKINGSFORMULIER

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Budget
Voorkeursdag*
(meerdere antwoorden mogelijk)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.