Traditional tattoo Amsterdam

Traditional tattoo Amsterdam

Bij Studio Sailor, waar de naam zelf al een knipoog is naar de klassieke sailor tattoos, omarmen we de rijke geschiedenis en de tijdloze charme van traditional tattoos. Anne, oprichter van Studio Sailor, haalt veel inspiratie uit de jaren 20 en 30. Haar ontwerpen zitten vol met klassieke verwijzingen zoals vintage sporters, vogels, dieren, vrouwen maar ook alledaagse voorwerpen zoals stoelen, ramen of auto’s.

Voorbeelden old school / traditional tattoos

Custom ontwerp of flash tattoo

Met een classic tattoo weet je zeker dat je een goede keuze maakt: deze stijl heeft de tand des tijds doorstaan. Hoewel we de klassieke elementen van traditionele tattoos eren, brengen onze artiesten bij Studio Sailor ook een moderne touch aan elk ontwerp. Of je nu op zoek bent naar een tattoo in de klassieke sailor-stijl of een gepersonaliseerd stuk met traditionele elementen, wij zijn hier om jouw visie tot leven te brengen.

Weet je nog niet zeker wat je wilt? Lees hier meer over onze artiesten en bekijk hun portfolio.

Wat kost een traditional tattoo bij Studio Sailor?

De kosten van een traditional tattoo bij Studio Sailor zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van het ontwerp. Ons starttarief is €100. We bieden echter een persoonlijke prijsopgave voor elk ontwerp, zodat je een duidelijk beeld hebt van de kosten voordat we beginnen met tatoeëren.

Over Studio Sailor

Welkom bij Studio Sailor, een kleine privé tattoo studio in Amsterdam.

 

Op loopafstand van het Centraal Station, in een van de gezelligste buurten: de Jordaan.

 

Een relaxte huiselijke sfeer waar iedereen welkom is.

Nazorg old school tattoo

Goede nazorg is cruciaal voor de levensduur en levendigheid van je traditionele tattoo. Bij Studio Sailor maken we gebruik van second skin. Second skin is een dunne, doorzichtige laag die over je nieuwe tattoo wordt aangebracht. Dit versnelt het genezingsproces aanzienlijk en zorgt ervoor dat je de eerste dagen niets hoeft te doen en de tattoo is goed beschermd.We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens het genezingsproces.

Afspraak maken voor een traditional tattoo in Amsterdam

Wil je een classic tattoo laten zetten bij Studio Sailor? Maak gemakkelijk een afspraak via het contactformulier hieronder of stuur ons een DM via Instagram.

BOOKINGSFORMULIER

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Budget
Voorkeursdag*
(meerdere antwoorden mogelijk)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.