Tattoo shop Amsterdam zonder afspraak

Tattoo shop Amsterdam zonder afspraak

Op zoek naar een tattoo shop in Amsterdam waar je zonder afspraak terecht kunt? Studio Sailor is geen private studio, wat betekent dat je ook altijd even binnen mag lopen voor advies, een spontane tattoo of gewoon om even de vibe te voelen binnen. Walk-ins zijn dus welkom bij Studio Sailor! Je vindt ons op de Korsjespoortsteeg 13. We zijn een kleine studio, waardoor we geen garantie kunnen geven dat we ook gelijk tijd hebben een tattoo bij je te zetten. Maar regelmatig kunnen we je dezelfde dag of week nog helpen. Kom gerust langs en voel je vrij om naar binnen te lopen. Wil je verzekerd zijn van een plek? Dan raden we aan een afspraak te maken.

Voorbeelden uit ons portfolio

Bij Studio Sailor zetten we tattoos in uiteenlopende stijlen, bekijk de Over ons pagina voor meer informatie over onze artiesten en hun portfolios.

Wat kost een tattoo bij Studio Sailor?

De kosten van een tattoo bij Studio Sailor zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van het ontwerp. Ons starttarief is €100. We bieden echter een persoonlijke prijsopgave voor elk ontwerp, zodat je een duidelijk beeld hebt van de kosten voordat we beginnen met tatoeëren.

Zeker zijn van een plekje? Maak een afspraak!

Heb je al een duidelijk idee van wat je wilt? Laat het ons weten via het boekingsformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over Studio Sailor

Welkom bij Studio Sailor, een tattoo studio in Amsterdam.

 

Op loopafstand van het Centraal Station, in een van de gezelligste buurten: de Jordaan.

 

Een relaxte huiselijke sfeer waar iedereen welkom is.