Gumball tattoo Amsterdam

Gumball tattoo Amsterdam

Ooit gedacht aan het idee om je tattoo-ontwerp door het lot te laten bepalen? Bij Studio Sailor maken we dat mogelijk met onze eigen draai aan de trending gumball-tattoos. Het concept is simpel maar spannend: je haalt een balletje uit onze gumball automaat en tadaa, het design dat eruit komt, wordt jouw volgende tattoo. Het wordt ook wel ‘Get what you get’-tattoo genoemd.

Voorbeelden gumball tattoos

Wat voor tattoos kan ik verwachten?

Onze gumball machine zit vol met unieke designs van onze eigen artiesten. Denk aan kleine tattoos, tussen de 2 en 4 cm. Een paar voorbeelden van wat er in de gumball machine zit: Vans sneaker, bloemetje, kleine vogel, palmboom, bootje etc. Elk design is met liefde gemaakt door onze artiesten Anne, Mo en Tamar. De plaatsing van de tattoo op het lichaam gaat in overleg, de grootte staat vast.

Over Studio Sailor

Welkom bij Studio Sailor, een tattoo studio in Amsterdam.

 

Op loopafstand van het Centraal Station, in een van de gezelligste buurten: de Jordaan.

 

Een relaxte huiselijke sfeer waar iedereen welkom is.

Wat kost een gumball tattoo bij Studio Sailor?

Een keer draaien is €60, twee keer €90. Je mag vervolgens kiezen of je ze beide neemt of een. Hoe dan ook zit je dus onder het minimum tarief van €100. Het is een vaste prijs, dus geen verrassingen achteraf. Nou ja, behalve je tattoo dan!

Nazorg gumball tattoo

Net als elke tattoo, heeft ook je gumball tattoo de juiste nazorg nodig. Wij voorzien je van alle tips en tricks om ervoor te zorgen dat je nieuwe inkt mooi geneest. Bij Studio Sailor maken we gebruik van second skin. Second skin is een dunne, doorzichtige laag die over je nieuwe tattoo wordt aangebracht. Dit versnelt het genezingsproces aanzienlijk en zorgt ervoor dat je de eerste dagen niets hoeft te doen en de tattoo is goed beschermd.We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens het genezingsproces.

Afspraak maken voor een gumball tattoo in Amsterdam

Voor een gumball tattoo kun je in principe altijd binnen lopen

Wil je liever een afspraak maken? Gebruik hiervoor het contactformulier hieronder of stuur ons een DM via Instagram.

BOOKINGSFORMULIER

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Budget
Voorkeursdag*
(meerdere antwoorden mogelijk)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over gumball tattoos

Kan ik het ontwerp ruilen als het me niet bevalt?
De lol van de gumball machine is dat het een verrassing is. Je mag een keer draaien voor €60, twee keer voor €90. Als je besluit dan maar eentje te zetten kan dat natuurlijk.

Hoe lang duurt het zetten van een gumball tattoo?
Meestal ben je binnen een uurtje klaar, hangt ook een beetje af van hoe snel het stencilen gaat. Als dit vlot is kan het ook een half uurtje duren.

Is het mogelijk om met vrienden te komen?
Absoluut! Het is een superleuke groepsactiviteit. Zorg wel dat je van tevoren even een afspraak maakt om zeker te zijn dat we plek hebben.