Over ons

Anne Dekker

Resident artist

Hi, ik ben Anne, eigenaar van Studio Sailor. Mijn inspiratie komt uit de traditionele tattoos en uit de jaren 20 en 30. Je ziet in mijn tekeningen en tattoos veel vintage sporters, vogels en dieren, vrouwen en random dingen zoals een stoel, raam of auto. Mijn werk en portfolio zijn vrij divers, dus neem gerust contact op als je een idee hebt! Op mijn instagram zie je ook regelmatig flash tekeningen langskomen die je kan kiezen.

Mo le Belle

Resident artist

Hoi, mijn naam is Mo. Al mijn hele leven is tekenen wat ik het allerliefste doe. Dat ik nu tekeningen mag maken voor mensen die ze op hun lichaam willen dragen vind ik echt fantastisch! Ik teken graag in opdracht en daarnaast heb ik ook heel wat kant en klare ontwerpen om uit te kiezen. Deze kun je vinden op mijn instagram. Ik tatoeëer al mijn ontwerpen maar één keer dus je hebt altijd een unieke tattoo. Voel je vrij jouw wensen met mij te bespreken.

Tamar Tieleman

Apprentice

Ik ben Tamar, de apprentice bij Studio Sailor, ook wel de dekknecht. Als je vreemde tatoeages voorbij ziet komen op het Studio Sailor Instagram account, is er een dikke kans dat het uit een van de kronkels van mijn hoofd komt. Mijn tatoeages omschrijven zich het beste als illustratief met een vleugje humor. Als je bizarre ideeën hebt: gooi ze op me! Ik word nergens blijer van!

Tom

Resident artist

Hoi, mijn naam is Tom. En ik hou mij voornamelijk bezig met old school tatoeages. De rijke geschiedenis ervan en de kracht die het uitstraalt spreekt mij erg aan. Ik vind het belangrijk dat een tatoeage jaren later nog steeds goed leesbaar is. Doordat er (stevige) lijnen zijn gebruikt en er een duidelijk contrast in zit. “Bold will hold!”